E-Sınavlar Ertelendi mi?

Sınava girecek vatandaşlar e-Sınav'lar yapılacak mı sorusunu aratıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kahramanmaraş depreminin etkileri tüm yurtta devam ediyor. Depremin ardından eğitim ve öğretim hayatında değişimler yaşandı. Sınava girecek vatandaşlar e-Sınav'lar yapılacak mı sorusunu aratıyor. Milli Eğitim Bakanlığı E-Sınav'lar hakkında açıklama yaptı.

Depremin ardından e-Sınav'lar yapılacak mı sorusu sıklıkla aratılıyordu. Öğrenciler 07 - 12 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sınavların millî yasın ilanından sonra yapılacak mı bilgisini aratıyorlardı. Milli Eğitim Bakanlığı e-Sınav'ların ertelenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

E-SINAV ERTELENDİ Mİ?

06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydan gelen depremler nedeniyle 7 gün süreyle millî yas ilan edilirken Millî Eğitim Bakanlığı da bu süre içindeki e-Sınav'lar ile ilgili karar aldı. Millî Eğitim Bakanlığı, millî yas nedeniyle 07 - 12 Şubat 2023 tarihleri arasında, ülke genelinde e-Sınav merkezlerinde yapılacağı duyurulan motorlu taşıt sürücülüğü, ustalık, kalfalık ve amatör telsizcilik gibi sınavların tümünün daha sonra gerçekleştirileceğini açıkladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz