Dursun Özbek ve Erden Timur Cephesinde Flaş Gelişme!

Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Erden Timur ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği iddiası ortaya atıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekilliği görevinden istifa eden Erden Timur ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği iddiası ortaya atıldı.

2 taraf arasında gerilim artarken Gazeteci Serdar Ali Çelikler’den flaş bir iddia ortaya atıldı. Dursun Özbek ve Erden Timur’un gizlice bir araya geldiğini söyleyen Çeliker, ikilinin birbirlerini yıpratmamak üzerine anlaştığını öne sürdü.

“KARŞILIKLI ANLAŞTILAR”

Serdar Ali Çelikler açıklamasında; "Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur geçtiğimiz günlerde görüştüler. Sosyal medyada Özbek ve yönetimine ciddi eleştiri ve paylaşımlar var. Dursun Özbek yönetimi sürekli Timur'u hedef alıyor. Dursun Özbek, Erden Timur'a, 'Artık birbirimizi yıpratmayı bırakalım' demiş. O da makul derecede kabul etmiş. İkilinin zaten Galatasaray'da beraber görev alma ihtimalleri sıfır. Karşılıklı ibralaştılar sadece. Ama göreceksiniz bu adımdan sonra Galatasaray'a yönelik eleştiriler azalacak. Özellikle Timur'a yakın hesaplar ve isimler tarafından. Artık biraz daha sakinleşecek ortalık" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz