Dünya, Kolektif Batı'dan Büyüktür!

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Dünya, kolektif Batı'dan büyüktür.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, dünyanın kolektif Batı'dan büyük olduğunu ve diğer ülkelerin Rusya'yla işbirliğine ilgi duyduğunu, bu nedenle ekonomik işbirliğinde bir boşluk oluşmayacağını vurguladı.

'Rusya'da Üretildi' adlı bir forumda konuşan Peskov, "Kolektif Batı diye tabir edilen ülkeler tarafından Rusya'ya devasa sayıda yaptırım uygulandığını biliyorsunuz. Üstelik bunlar, uluslararası hukuk açısından yasadışı yaptırımlar. Ancak dünya, kolektif Batı'dan büyük ve diğer ülkeler, boşalan alanları kendi işletmeleriyle doldurmaya daha fazla ilgi gösteriyor" dedi.

Mevcut durumda Arap ülkeleri de dahil diğer ülkeler için yeni fırsatlar açıldığını kaydeden Peskov, "Ekonomik işbirliğinde bir boşluk oluşmuyor. Bazıları (Rusya pazarından) giderse, bazı fırsatlar kaybolursa, o zaman bu boşluk diğerleri tarafından doldurulur ve yeni, daha çekici fırsatlar ortaya çıkar" ifadelerini kullandı.

Zor bir dönemden geçilmesine rağmen kalkınmanın durmaması gerektiğini ve Rus ekonomisinin kalkınmaya ihtiyacı olduğunu anlatan Peskov, "Gördüğünüz gibi, burada kalkınma devam ediyor. Zor zamana rağmen ülke kalkınıyor ve daha da kalkınacak" diye vurguladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz