Dünya Devi Fenerbahçeli Yıldız İçin Geliyor!

İsmail Kartal’ın prensi konumunda bulunan yıldız futbolcusuna İtalyan ekibi talip oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın prensi konumunda bulunan yıldız futbolcusuna İtalyan ekibi talip oldu. Dünya devinin devre arasında yıldız futbolcu için yapacağı teklifin değeri şaşkınlık yaratırken Ali Koç yönetiminin futbolcudan 40-45 milyon euro bandında bir bonservis kazanmak istediği kaydedildi.

Trendyol Süper Lig ve Konferans Ligi’nde çıktığı 19 maçı kazanan Fenerbahçe yoluna kayıpsız devam ediyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri gösterdikleri performansla adından söz ettirmeye devam ederken Avrupa takımlarının gözü de Fenerbahçe’ye döndü.

Bu kapsamda takımın parlayan isimleri Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek Avrupa takımlarının radarına girdi. Özellikle İtalyan ekibi Napoli, Fenerbahçeli Syzmanski’yi radarına aldı.

OLUMLU RAPOR VERDİLER

Sabah’ın haberine göre Kim Min Jae ve Elif Elmas’ı sarı-lacivertli takımdan kadrosuna katan Napoli scoutlarının Kadıköy’deki birçok maçını takip ettikleri Szymanski için olumlu rapor verdiği ve transfer için harekete geçeceği ifade edildi.

NAPOLI'NİN TEKLİFİ

Napoli’nin devre arasında Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu için 15 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaracağı iddia edildi. Fenerbahçe’nin yıldız futbolcu için beklentisinin yüksek olduğunu biliniyor.

FENERBAHÇE'NİN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcunun sözleşmesini revize etmek istediği ve serbest kalma bedeli olarak 40-45 milyon euro bandında bir değer belirlediği belirtilmişti. Ayrıca Ali Koç yönetimi, Polonyalı yeteneğin astronomik bir fiyata satılabileceğine inanıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki Sebastian Szymanski, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 9 gol attı, 7 asist yaptı. Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz