Dron Ordusu’nun Elçisi Oldu!

Star Wars’un efsane isminden Volodimir Zelenski’ye destek.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Star Wars serisinde Luke Skywalker olarak sinema dünyasında ayrı bir yere sahip olan Mark Hamill, Ukrayna'nın askeri çalışmaları için bağış toplanmasına yardımcı oluyor.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ederken Ukrayna’nın lideri Zelenskiy’e destekler de artıyor. Son olarak sinema dünyasının ikonik karakterlerinden birine hayat veren Mark Hamill, Rusya ile devam eden çatışmada askeri çalışmalar için para toplanmasına yardımcı oluyor.

71 yaşındaki Star Wars oyuncusu haberi 29 Eylül Perşembe günü sosyal medyadan duyurdu.

Zelenskiy ile gerçekleştirdiği sanal bir toplantıdan kendi fotoğrafını paylaşan Hamill, “Dron Ordusu’nun elçisi olmaktan ve Başkan Zelenskiy’e ve Ukrayna halkına mümkün olan her şekilde yardım etmekten onur duydum” dedi.

Ukrayna lideri de resmi Instagram sayfasında haberi paylaştı ve şunları yazdı: “Star Wars’ta Luke Skywalker’ı oynayan Amerikalı aktör Mark Hamill, United24 bağış toplama platformunun elçisi oldu.Bu, zor ama çok önemli bir görev. Mark, kesinlikle halledeceğinden eminiz. Özgürlük mücadelemizde Ukrayna halkını desteklediğiniz için teşekkür ederiz.”

Hamill, Ukrayna hükümeti için insansız hava araçları tedarik etmek için kurulan proje Drone Army’i desteklemek için fon toplamada görev alacak.

Projenin internet sitesinde, 2,470 kilometrelik cephe hattını izlemek ve düşman saldırılarına etkin bir yanıt sağlamak için ‘Drone Ordusu’nun kullanılacağı belirtildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz