Drew Barrymore: 'Annemin Ölmesini İstedim'

Barrymore, New York Magazine'e verdiği röportajda zor bir çocukluk geçirdiğini ve büyüme mücadelesini anlattı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

E.T.'yle henüz 7 yaşındayken şöhreti yakalayan Drew Barrymore, son röportajında zor bir çocukluk geçirdiğini ve bazen annesinin ölmüş olmasını dilediğini itiraf etti. Ünlü isim ardından Instagram hesabından yayınladığı videoda sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti.

Oyuncu Drew Barrymore, New York Magazine'e verdiği röportajda zor bir çocukluk geçirdiğini ve büyüme mücadelesini anlattı.

ARKADAŞLARINI KISKANMIŞ

Ebeveynlerini kaybeden arkadaşlarını kıskandığını belirten Barrymore, "Hepsinin annesi öldü ama benimki halen hayatta. Benim böyle bir lüksüm yok. Ama sabırsızlanıyorum" dedi.

"SPIELBERG HAYATIMDAKİ TEK EBEVEYN FİGÜRÜ"

Tanınmasını sağlayan E.T filminin yönetmeni Steven Spielberg'le olan bağın kendisini ayakta tuttuğunu söyleyen ünlü isim, Spielberg'ün hayatındaki tek ebeveyn figürü olduğunu da anlattı.

Drew Barrymore'un ünlü yönetmenden "babası olmasını istediği" ancak Spielberg'ün bu teklifi reddetmek zorunda kaldığı da ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu, annesi için de "Aslında onun mutlu olmasını, gelişmesini ve sağlıklı olmasını istiyorum. Ama onun bu gezegende olmasına rağmen büyümek zorundayım" ifadelerini kullandı.

SONRASINDA PİŞMAN OLDU

Ardından bu sözlerinden pişmanlık duyduğunu belirten Barrymore, "Bunu söylerken kendimi iyi hissetmedim. Ama önemsiyorum. Asla önemsemekten vazgeçmeyeceğim" dedi.

SÖZLERİNİN ÇARPITILDIĞINI SÖYLEDİ

Daha sonra röportajdaki sözlerinin çarpıtıldığını ileri süren Barrymore, Instagram hesabından yayımladığı videoda sözlerine açıklık getirdi.

Barrymore, çok zor ve acı verici ilişkilerini çözümlemek için sabırsızlandığını söylemek istediğini ancak yanlış anlaşıldığını ve sözlerinin başka yönlere çekildiğini ifade etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz