Devlet Bahçeli'den Sürpriz Basın Toplantısı Kararı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 11.00’de basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının gündeminde ne olacağı ise merak ediliyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. Önceki gün, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasıyla bir kez daha gündem olan MHP'nin, davadaki müdahillik talebindeki dilekçesinde gazeteci ve parti genel başkanlarının da yer aldığı yüzden fazla isimden şikayetçi olduğu ortaya çıkmıştı.

İÇERİĞE DAİR BİLGİ VERİLMEDİ

MHP'den yapılan resmi açıklamayla, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin salı günü basın toplantısı düzenleyeceği duyuruldu. Saat 11.00'de Genel Merkez binasında yapılacak basın toplantının içeriğine ilişkin bir bilgi verilmedi.

Basın toplantısı hakkında genel bilgiler, Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'den geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ, 23 Temmuz 2024 Salı günü, saat 11.00’de Genel Merkez binamızda (1. Kat Basın Toplantı Salonu) basın toplantısı yapacaktır. Toplantı programı ve ücretsiz canlı yayın frekans bilgileri aşağıdadır. İlginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Basın Toplantısı: 11.00"

ERKEN SEÇİM İDDİASI

Bahçeli'nin "erken seçim" üzerine konuşabileceği iddiaları ortaya atıldı. Halk TV'ye konuşan CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, "Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu 'erken seçim' oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz