Derbi Biletleri Karaborsaya Düştü!

Milyonlarca taraftarın beklediği Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Lig'in dev derbi maçının bilet fiyatları 1300 TL ile 30 bin TL arasında satıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Süper Lig'in 37. haftası, sezonun belki de en kritik maçına sahne olacak. Lider Galatasaray ile en yakın takipçisi Fenerbahçe, derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Sarı-kırmızılı takımın ev sahipliğinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak müsabaka, 19 Mayıs Pazar akşamı saat 19.00'da başlayacak. Bu kritik randevunun bilet fiyatları ise resmen belli oldu. Sarı-kırmızılı takım, bilet fiyatlarının 1300 TL ile 30 bin TL arasında satışa sunulduğu açıklandı. Çarşamba günü öncelikli olarak satışa sunulan biletler, perşembe günü genel satışa açıldı.

EN PAHALISI 30 BİN TL İKEN KARABORSADA 750 BİN TL'YE SATIŞA SUNULDU

Karaborsacı bir sitenin ise Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletlerini 750 bin TL'den satışa sunması sosyal medyada taraftarlar tarafından topa tutuldu. Sosyal medyada birçok taraftarlar duruma tepki gösterdi. "Daire mi satıyorsun", "Sanırsın ev alıyoruz", "Hayatımda hiç şampiyonluk maçı izlemedim statta. Hiç Fener maçı da izlemedim. Hatta hiç derbi de izlemedim. Bu ekonomik şartlarda da hiç nasip olmayacak gibi", "Rezaletten başka bir şey değil", "Hadi buyur 10 bileti nasıl almış işte buna deliriyorum ben"

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz