Demet Akalın, 20 Bin TL. Bağış Yaptı!

İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocuklar için POS makinesiyle bağış topladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocuklar yararına düzenlenen “Ululararası İstanbul Ödülleri” gecesinde POS makinesi ile bağış topladı. Gecede sahne alan Demet Akalın, 20 bin TL bağış yaptı.

İstanbul PR Prodüksiyon ev sahipliğinde, Gülmek İyileştirir Derneği’ne destek olmak amacıyla gerçekleşen “Uluslararası İstanbul Ödülleri” önceki akşam Beşiktaş Swissotel’de sahiplerini buldu.

Sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu’nun üstlendiği ödül töreninde kırmızı halı röportajlarını ise Duygu Çakmak ve Rüya Coriç yaptı.

Demet Akalın, ‘yılın en iyi pop kadın şarkıcısı’ seçildi.

İlker Ayrık, kanser tedavisi gören çocuklar için POS makinesiyle bağış topladı. Gecede sahne alan Demet Akalın, Ayrık’ın sunduğu yarışma programından araba kazandığını söyleyip “Senin çok paranı aldık. Şimdi ilk bağışı ben yapacağım. Okan yolla kredi kartımı” dedi.

Okan Kurt’un kulisten kredi kartını yollamasıyla ünlü şarkıcı, 20 bin TL’lik bağış yaptı. Ayrık, “Kanser tedavisi gören çocuklar için hijyenik oyun merkezleri açıyoruz. Güzelce oyun oynuyorlar, aileler de mental destek alıyor” 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz