Davutoğlu'ndan Akşener Açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in açıklamalarına verdiği yanıtta 'Hiçbir siyasi ikbal düşüncesi içinde olmaksızın yolumuza devam edeceğiz' açıklamalarına yer verdi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamalarına yanıt verdi. Davutoğlu, Millet İttifakı'nın bir kişinin cumhurbaşkanlığı ya da partiler grubunun koalisyonu değil, derin millet vicdanından ve siyasi tarih birikiminden alan bir toplumsal proje olduğunu belirtti.

Davutoğlu, Gelecek Partisi'nin kutuplaştırma stratejilerine meydan okuyan, millete umut kaynağı olan bir toplumsal barış projesi olduğunu vurguladı. Siyasi hesapların üzerindeki başarısıyla, Gelecek Partisi'nin kararlılıkla yoluna devam edeceğini ve bu süreçte omuz omuza çalışan herkesi aklıselim içinde davranmaya davet etti.

Davutoğlu, milletin büyük bir felaketin acısını yaşadığı bu zorlu süreçte, hiçbir siyasi ikbal düşüncesi taşımadan tarihi sorumluluğunun gereği olarak yollarına devam edeceklerini belirtti. Davutoğlu, yazılı açıklamasında, Gelecek Partisi'nin bugüne kadar attığı imzaların arkasında duracaklarını ve mücadelelerine kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz