Çöp Konteynırında İnsan Bacağı Bulundu!

New York'taki bir bankanın arkasındaki çöpte insan bacağı bulundu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

NYPD, çöpte kopmuş ceset parçası bulunmasının ardından soruşturma yürütüyor

New York'ta bir bankanın civarındaki çöp konteynırından aşağı sarkan insan bacağı bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı.

New York Post'un haberine göre, kopmuş vücut parçası çarşamba günü Queens'teki TD Bank'ın civarındaki kırmızı çöp konteynırından dışarı sarkarken görüldü.

New York Polis Teşkilatı (NYPD) memurları, bankanın temizlikçilerinden birinin çöpü dışarı çıkarması ve onu fark etmesi üzerine saat 6.30 sularında Hillcrest'teki 164. Cadde ve Union Yolu'ndaki olay yerine çağrıldı.

İnternetteki doğrulanmamış haberlere göre, çöp toplama periyotları arasında 9 güne kadar çöp kutusunda kalmış olması muhtemel bacağın üzerinde kurtçuklar vardı.

NYPD, uzvun 11 Eylül'de atılmış olabileceği yönündeki haberleri araştırırken yerel ev ve işyeri sahiplerinden olay yerinden güvenlik kamerası görüntülerini göndermelerini istedi.

Bankaya yakın bir komşu olan Amir Bedawi, ABC News'e şunları söyledi:

[Onu] görmeden önce cesedin kokusunu alabiliyordunuz.

Yakınlardaki bir şantiyede çalışan inşaat işçilerinin kokuyu aldıklarını ve korkunç keşiften önce polise şikayette bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Bedawi yakındaki bir evden çekilmiş, bir kişinin bacağın bulunduğu konteynıra doğru bir çöp bidonunu taşıdığını gösteren bir video izlediğini de iddia etti.
 
Görüntülerle ilgili, "Birisi çöp konteynırının yanına bırakıyormuş gibi [görünüyordu]" dedi.

Yakınlardaki bir başka sakin Maksim Dlugunovich, ABC News'e şöyle konuştu:

Cesedin atıldığı yerde mavi bir geri dönüşüm kutusu gördüm, açıktı ve içinden bir şeyler sarkıyordu, biraz çöp ve bir ayakkabı vardı.

NYPD'den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

20 Eylül 2023 Çarşamba günü, saat 6.33 sularında polis, 107. Polis Bölgesi sınırlarındaki TD Bank Otoparkı'nda, 164. Cadde & Union Yolu civarında bir 911 çağrısına yanıt verdi. Memurlar olay yerine vardıklarında bir geri dönüşüm kutusunda insan vücuduna ait olduğu anlaşılan bir parça fark etti.

Soruşturma sürüyor ve Adli Tıp ölüm nedenini belirleyecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz