Cinsel İçerikli Rüya Görmek Ne Anlama Gelir?

İşte cinsel içerikli rüyalar görmenin altında yatan sebep...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rüyalarınızda zaman zaman cinsel içerikler görüyor musunuz? Hiç düşünmediğiniz halde yine de bu rüyalar kabusunuz mu oluyor? İşte cinsel içerikli rüyalar görmenin altında yatan sebep...

Cinsel içerikli rüyalar görüyorsunuz ve bunlara bir türlü anlam veremiyor musunuz? Endişelenmeyin yalnız değilsiniz. Pek çok kişi bu tür rüyalar görüyor. Yapılan araştırmalar hem kadınların hem de erkeklerin zaman zaman cinsel içerikli rüya gördüklerini doğrulamaktadır.

Bu rüyalar cinsel ilişkiyi, cinsel teklifleri, fantezileri ve mastürbasyonu içerebilir. Kişilerin bu rüyaların sonucunda orgazma ulaşması mümkün olabilir.

Uzman rüya analisti Layne Dalfen’e göre eski sevgiliyi barındıran cinsel içerikli rüyalar güncel ruh halinizle ilgili ipuçları barındırıyor olabilir.

Çünkü sahip olduğunuz her partner hayatınızdaki diğer önemli ilişkilerle aynı zihinsel dosyaya kodlanır.

Dalfen: “Örneğin eşimle aramda bir sorun olursa ve hayal kırıklığına uğrayarak orayı terk edersem o gece rüyamda zihinsel dosyalarım açılır. Bunun sonucunda 18 yaşındayken birlikte olduğum erkek arkadaşımı seçebilirim. Bunun ardında yatan neden, o erkek arkadaşımın bana eşimin hissettirdiği gibi hissettirmesi olabilir.” Başka bir deyişle hem geçmiş hem de şimdiki sevgili, rüyalar diyarında birbirlerinin yerine geçebilir.

Eğer cinsel içerikli rüyalarınızda eski sevgilinizi görüyorsanız kendinize sormanız gereken şey o kişiyi düşündüğünüzde aklınıza gelen özelliklerin neler olduğu.İster sevgi dolu bir kişilik ister acılı bir ayrılık olsun, şu anda deneyimlediğiniz hislerle bir ilgisi var.

Rüyanızda rastgele insanlarla birlikte olduğunuzu görüyorsanız sahip olduğunuz özelliklere bakmanın vakti gelmiş olabilir. Örneğin hayatınızda sorumluluk almanız gereken bir noktada olabilirsiniz.

Uzmanlara göre adım atmak ve karar almak sizi korkutuyorsa rüyalarınızda patronunuzla birlikte olduğunuzu görmeniz mümkün. Zira onun güçlü ve iddialı bir karaktere sahip oluşu sizi imrendiriyor olabilir.

Bu senaryoda sizin imrendiğiniz o özellikleri düşünmeniz gerekir. Eğer romantik bir ilişki içinde olduğunuz halde bu tarz rüyalar görüyorsanız o insanda sizi çeken bir şeyler olabilir.

Belki de şu anda ilişkinizde eksik gördüğünüz bir parça, zihninizde o insana yakınlaşmanıza neden oluyor. Kimi zaman gerçek hayatta asla birlikte olmak istemeyeceğimiz kişileri içeren cinsel içerikli rüyalar görürüz. Üstelik son derece eğlenceli olabilirler!

 Bu tarz deneyimler kafa karıştırıcı olabilir. Dalfen’e göre bilinçaltımız bizlere yeni bir şeyler denememiz gerektiğinin mesajını veriyor olabilir.

Son zamanlarda yaptığınız ve bir zamanlar “Asla yapmam!” dediğiniz bir şey var mı? Bunu yaparken keyif aldınız mı? Cevabınız evetse bu deneyiminiz rüyalarınızda farklı şekillerde belirebilir.

Bunlardan biri de “Asla birlikte olmam!” dediğiniz bir insanla beraber olduğunuz cinsel içerikli rüyalardır.

Elbette tüm bu seçeneklerin dışında bir seçenek de mevcut: yüksek libido. Sık sık cinsellik ile ilgili rüyalar görmek böyle bir birlikteliği arzuladığınız anlamına da geliyor olabilir.

Özellikle tahrik olmak ve orgazma ulaşmak, vücudunuzun size neleri sevdiğinizi hatırlatmasının bir yoludur.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz