Çift Başlı Kaplumbağa Görenleri Şaşırttı!

Antalya'nın Serik ilçesinde çift başlı kaplumbağa yavrusu görüldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Antalya'nın Serik ilçesinde çift başlı kaplumbağa yavrusu görüldü. Veteriner hekim Ercan Erkan, meslek hayatında daha önce çift başlı bir kaplumbağa yavrusuna rastlamadığını belirterek "Sağlıklı yaşamına devam ediyor. İki kafası da aynı anda çalışıyor" dedi.

Serik ilçesine bağlı Tekker Mahallesi’nin imamı tarafından yedi gün önce arazide bulunan çift başlı kaplumbağa yavrusu, tedavi ve bakımı için veteriner Ercan Erkan’a götürüldü. Burada durumu kontrol edilen yavru kaplumbağanın herhangi bir sorunu olmadığı belirlendi.

Veteriner Ercan Erkan, yavru kaplumbağayı klinikte korumaya aldı. İki başını da rahatlıkla kullanabilen kaplumbağa yavrusu meraklı vatandaşlardan ilgi gördü.

“ÇİFT BAŞLI KAPLUMBAĞANIN OLDUĞU YERDE ZENGİNLİK OLUR”

Meslek hayatında daha önce çift başlı bir kaplumbağa yavrusuna rastlamadığını belirten veteriner Ercan Erkan, “İlk kez böyle bir durum gördüm, iki kafası da aynı anda çalışıyor. Biz burada büyütmek istiyoruz. Görmek isteyen vatandaşlara göstereceğiz. Vatandaşlarımız ‘çift başlı kaplumbağanın olduğu yerde zenginlik olur’ diyor. O da bize denk geldi. Sağlık durumu çok iyi. Normal yiyeceklerini yiyip beslenebiliyor. Takip ediyoruz. Aynı anda yemek yerken iki başını da kullanabiliyor. O da normal kaplumbağalar gibi büyüyecek” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz