Can Yaman, Ufak Atta Civcivler Yesin!

Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisinden bölüm başı 700 bin TL alacak olmasının yankıları sürerken şimdi de Can Yaman'ın alacağı ücret gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

2020 yılında yayınlanan 'Bay Yanlış' dizisinin ardından kariyerine İtalya’da devam eden oyuncu Can Yaman'ın dijital platformda yayınlanacak 'El Turco' dizisinde rol alacak olan oyuncunun alacağı ücret belli olmuş.

Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizisinden bölüm başına alacağı 700 bin TL’nin yankıları sürerken Can Yaman'ın alacağı ücret de gündem oldu.

TV8’de yayınlanan magazin programının iddiasına göre Yaman, uluslararası dijital platformda yayınlanacak “El Turco” dizisinden bölüm başına 1.5 milyon TL alacak.

Yarı kurmaca yarı gerçek bir hikâyenin anlatıldığı projede anlaşılan o ki  Can Yaman'ın alacağı ücrette kurmaca. Osmanlı akıncısı “El Turco”yu canlandıracak olan Yaman'ın şimdiden dizinin reklamını yapmak için büyük çaba sarfettiği açıkça belli.

Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz