CHP'de Şok Yaratan Ses Kaydı!

Eşinden özür diledi ama...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, eski eşi Özge Erdoğdu ile birkaç ay önce yaptığı telefon konuşmasının sosyal medyaya düşmesinin ardından iki hafta önce evlendiği eşi CHP Parti Meclisi ve YDK Üyesi Tuba Torun’dan özür diledi.

Erdoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü… Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş… Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem… Eşim Tuba şu an hastaneye kaldırıldı… Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum… Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…” Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tuba Torun, bu olayın ardından hesabını “korumalı”ya çevirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 13 Haziran’da 35 yaşındaki avukat Tuba Torun’la hayatını birleştirmişti.

Haftalar sonra ise Aykut Erdoğdu’nun eski eşiyle yaptığı telefon görüşmesi ortaya çıktı ve Erdoğdu’nun yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun için kullandığı skandal ifadeler sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

ozur diledi chpli aykut erdogdu eski esinin yayinladigi ses kaydinin akabinde aciklama yapti 
“Özge” ismiyle açılan bir Twitter hesabı ses kaydını “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun’la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, “50 kişi ile yatmış” dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi” sözleriyle paylaştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz