CHP Lideri Özel’den Dikkat Çeken DEM Parti Sözleri!

“DEM’in bize gerekirse kaybettirme stratejisi var”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki grup toplantısı sonrası gazetecilerle yaptığı toplantıda, “DEM’in bize gerekirse kaybettirme stratejisi var” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün TBMM’de partisinin grup toplantısının ardından bir grup gazeteci ile bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

Hatay’da kent uzlaşısı için temaslarda bulunduklarını söyleyen Özgür Özel, “TİP’le çok sayıda görüştük, Lütfü Savaş’ın ilanı TİP’le varılmış bir uzlaşı değil. Ama bir Hatay uzlaşısına bu işi çok uzak olmayan süreçte dönüştüreceğimizi de görüyorum” dedi.

Özel, DEM Parti’nin AK Parti ile 1 Nisan sonrasına yönelik görüşmeler yapıldığını öne sürerek, “DEM Parti’nin Bize kazandırmak değil gerekirse kaybettirmek üzerine bir strateji var, bu çok ortada” dedi.

Özgür Özel’in açıklamaları şöyle:

“Yarın Antalya’da aday tanıtımı var, pazar günü Balıkesir’de var ama açık hava mitinglerini planlıyoruz, ondan sonraki hafta başlayacağız. Sadece il mitingleri değil, biraz ilçe mitingleri de yapmayı istiyorum özellikle kritik ilçelerde. Rastgele bütün şehirleri gezmek yerine risk ve fırsat analizi yapıp fırsatın yüksek olduğu ya da riskin olduğu yerlere ağırlık vereceğiz. Büyük il mitingleri de tabii ki yapılacak ama daha çok bir günde birden çok kritik ilçelerde yapacağız. Mesela Kırıkkale’de, Kastamonu’da, Malatya’da mutlaka yapacağım çünkü bu üçünde çok ciddi fırsat var.”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz