Bursa’da Dehşet: 9 Yaşındaki Çocuk Kuzenini Öldürdü!

9 yaşındaki C.K., iddiaya göre evde bulunan av tüfeği ile oynarken silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i vurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bursa’da Anneler Günü’nü kutlamak için anneannesinin evine giden 9 yaşındaki C.K., iddiaya göre evde bulunan av tüfeği ile oynarken silahın ateş alması sonucu aynı yaştaki kuzeni Miraç Güvenir'i vurdu. Dehşet veren olayın ardından Miraç Güvenir hayatını kaybetti.

DHA’da yer alan habere göre, olay saat 14.30 sıralarında Orhangazi ilçesine bağlı kırsal Heceler Mahallesi'nde meydana geldi.

ŞAKALAŞMAYA BAŞLADILAR

İlkokul 3’üncü sınıf öğrencisi olan Miraç Güvenir, ailesiyle birlikte Anneler Günü’nü kutlamak için anneannesinin evine geldi.

İddiaya göre Miraç Güvenir ve kuzeni C.K. odada oyun oynarken buldukları av tüfeği ile birbirlerine şaka yapmaya başladı.

BAŞINDAN VURULDU

C.K.'nin şakalaşmak için doğrulttuğu tüfeğin ateş almasıyla Miraç Güvenir başından vuruldu. Evdekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekipler kanlar içerisinde yerde bulunan çocuğun öldüğünü belirledi.

Miraç Güvenir’in cansız bedeni, Orhangazi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, Ç.K.'nın ise jandarma karakolunda muhafaza altında olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz