Bu Çocuk Yeni Cristiano Ronaldo'mu?

18 yaşındaki Manchester United'ın yeni yıldızı Alejandro Garnacho, ilk golünü atan Cristiano Ronaldo'nun kutlamasını taklit etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Manchester United'ın yükselen yıldızı Alejandro Garnacho , Perşembe günü Real Sociedad'a karşı 1-0 Avrupa Ligi galibiyetinde kulüp adına ilk golünü attı .

18 yaşındaki oyuncu, 17.dakikada hatasız bir bitiriş yapmadan önce savunmanın arkasına koşmak için yıldırım hızını kullandı.

Ardından Manchester United taraftarlarını özellikle memnun eden bir an geldi.

Ronaldo'ya sorar gibi göründükten sonra, genç futbolcu taraftarlara döndü ve ronaldonun yaptığı gibi bir poz verdi.

“18 yıl 125 gündür bu anın hayalini kuruyorum. Teşekkürler Idol, @Cristiano," Garnacho maçtan sonra bu tweeti attı.

2020'de United'ın gençlik akademisine katılan genç futbolcu, ikinci yarıda oyuna girdiği için United taraftarları tarafından ayakta alkışlandı.

Taraftar, sezon öncesi performansından sonra Garnacho'nun bu yıl daha fazla oynaması için çağrıda bulunuyordu, ancak United'ın yıldız orta saha oyuncusu Bruno Fernandes, gencin hala belirli yönleri geliştirmesi gerektiğini söyledi.

Galibiyetten sonra BT Sport'a konuşan Fernandes, "İyiydi ama ondan çok şey beklediğimizi biliyor" dedi.

“[Sezon öncesi] turda en iyi oyunu sergilemedi. Bu yüzden şans bulamadı. Şimdi şansını elde ediyor çünkü daha iyi antrenman yapıyor, farklı bir tavrı var ve bunu hak ediyor.”

Garnacho'nun golüyle takımına galibiyeti getirmesine rağmen, grubun zirvesinde Real Sociedad'ı geçmek için iki gol farkla kazanması gereken Red Devils için sonuçta hayal kırıklığı yaratan bir gece oldu.

Bu Grubu İkinci bitiren United'ın Avrupa Ligi play-off maçında son 16 turunda daha zorlu bir rakiple karşılaşacağı anlamına geliyor. Kura çekimi 24 Kasım Cuma günü Nyon'da yapılacak.

Ten Hag, Garnacho için "Gerçekten mutluyum ve umarım bunu devam ettirebilir" dedi.

United, hafta ortası Lig Kupası fikstürü sırasında aynı tarafla tekrar karşılaşmadan önce bir sonraki lig maçında Aston Villa ile oynayacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz