Birbirlerine Sürtünerek Meditasyon Yaptılar!

"Bu ne böyle. Bir an kedileri anımsattılar"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medyada son günlerde birbirinden ilginç meditasyon görüntüleri kullanıcılar arasında popüler olmaya devam ediyor. Meditasyon seanslarında tuhaf görüntülere bir yenisini daha eklendi. Sosyal medyada viral olan görüntülerde seansa katılanların birbirine sürtünerek meditasyon yaptıkları anlar yer aldı.

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde iki kişinin birbirlerine sürtünerek meditasyon yaptıkları anlar yer aldı. Görüntüler kısa sürede viral olurken bir grubun önünde bir erkek ve kadının önce omuzlarına ardından ise birbirlerinin üzerine gelecek şekilde yerde sürtündükleri yanlar yer aldı.

Görüntüler sosyal medyada gündem yaratırken meditasyona katılanlar kötü enerjiden arınmak için bu yolu tercih ettiklerini dile getirdi. O anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşince kullanıcıların yorumları da gecikmedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülere, "Millet kafayı yemiş" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu ne böyle. Bir an kedileri anımsattılar" yorumunu yaptı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz