Bir Dönemin Ünlü Süper Modelleri Dergi Kapağında!

Moda dünyasına uzun yıllar damga vuran, bir dönemin ünlü süper modelleri dergi kapağı için bir araya geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

1960 ve 1990'lı yıllar arasına damga vuran dünyaca ünlü 21 süper model, Vanity Fair'in moda sayısı için bir araya geldi.

Moda dünyasına uzun yıllar damga vuran, bir dönemin ünlü süper modelleri dergi kapağı için bir araya geldi.

Aralarında Helena Christensen (54), Cindy Crawford (57), Eva Herzigova (50) Naomi Campbell (53), Carla Bruni, (55), Claudia Schiffer (53) gibi ünlü modellerin yer aldığı 21 isim, Vanity Fair'in moda sayısı için poz verdi.

Ünleri 1960 ile 1990'lı yıllar arasında tüm dünyaya yayılan diğer modellerin isimleri şöyle: Kristen McMenamy, Elisabetta Dessy, Christy Turlington, Shalom Harlow, Penelope Tree, Lauren Hutton, Iman, Milla Jovovich, Amber Valletta, Pat Cleveland, Stephanie Seymour, Carolyn Murphy, Kirsten Owen ve Paulina Porizkova.

Dünyanın en ikonik modelleri, derginin Avrupa baskısında "güzellik mitolojisini" sorgulamayı amaçlayan yeni sayı için bir araya geldi.

Kapaktaki modeller hakkında konuşan Vanity Fair İtalya editörü Simone Marchetti, "Geçmişe bakıldığında, onların moda dünyasından ayrılışları ve daha az mükemmel güzelliğin gelişi bir değişimin başlangıcını temsil ediyordu" dedi.

Marchetti ayrıca, "İlk kez kırılganlık mükemmelliğe, kırılganlık güce galip geldi. Ve bugün geldiğimiz nokta da burasıdır: Modellerin geri dönüşü, sonunda kendi tarihiyle barışan bir devrimin son eylemidir" ifadesini kullandı.

"Son on yılda farklı bedenleri, şekilleri ve yaşları takdir etmeyi öğrendikten sonra, yeni bir güzellik fikri nihayet ilerleme kaydediyor" diyen Marchetti, bu yeni güzellik kavramlarını "özgürlük, saygı ve çeşitlilik" olarak sıraladı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz