Beşiktaş'ta Bir Dönem Bitti!

Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi sona erdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Beşiktaş, Hatayspor'a yenilerek zirve yarışında ağır bir yara daha alırken Valerien Ismael eleştirilerin odak noktasındaki isim olmuştu.

Beşiktaş, Hatayspor'a 90'da gelen golle mağlup olarak Süper Lig'in 11. haftasını mağlubiyetle kapattı. Siyah-beyazlılar, böylece son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilirken 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kartal böylece 13 puan kaybederken kendisinden 1 maçı eksik olan lider Fenerbahçe'nin 4 puan gerisine düştü ve haftayı 19 puanla 5. sırada kapattı.

TARAFTARDAN İSTİFA TEPKİSİ

Beşiktaş'ta taraftarlar, önceki Trabzonspor maçında olduğu gibi Valerien Ismael'e istifa çağrısında bulundu. Taraftarlar ayrıca "Sergen Yalçın" diye de bağırdı.

YÖNETİM DURUMU DEĞERLENDİRDİ

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin bugün toplanarak kötü gidişi masaya yatırdı. Çebi ve kurmayları, sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşerek Valerien Ismael ve takımın durumunu değerlendirdi.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi sona erdi. Beşiktaş yönetimi, Fransız çalıştırıcı ile yolları ayırma kararı aldı.

Yarın yapılacak görüşmenin ardından tazminat dahil olmak üzere resmi prosedürler yerine getirilecek. Beşiktaş'ın başında 18 maça çıkan Ismael, bu müsabakalarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 47 yaşındaki çalıştırıcı, siyah-beyazlı ekipte 1.72 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş'ın Valerien Ismael'ın yerine tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşmaya varacağı iddia etti.

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz