Beşiktaş'ta Aboubakar Transferi Bitiyor!

Ahmet Nur Çebi, Aboubakar'ın transferinde sona geldiklerini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Süper Lig'de topladığı 29 puanla 5. sırada yer alan Beşiktaş'ta devre arası transfer dönemi hızlı başladı.

Siyah-beyazlı takımda Kasımpaşa'ya attığı golden sonra taraftarlara veda eden Hollandalı golcü Wout Weghorst, takımdan resmen ayrıldı. Manchester United'a transfer olmak için İngiltere'ye giden forvet oyuncusu kısa süre içerisinde İngiliz ekibiyle resmi sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş ise Wout Weghorst'un yerini tanıdık bir isimle dolduracak. Siyah-beyazlı ekip eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

"Ben Aboubakar'a çok güveniyorum"
Siyah-beyazlı ekipte Başkan Ahmet Nur Çebi konuya dair net açıklamalarda bulundu. 

Aboubakar transferinin sona yaklaştığını söyleyen Ahmet Nur Çebi, “Ben Aboubakar'a çok güveniyorum. Sergen hocanın sözleri kendi yorumu. Bizim icin kendisini paralamadığı doğru ancak sakatlığını bahane edip sahaya çıkmamazlık yapmadı. Aboubakar transferinde sona yaklaştık.” dedi.

"6 numaraya Türkiye'de oynayan yabancı bir oyuncu alacağız"
Yapılacak olan transferler hakkında konuşan Çebi, "Santrfor, orta saha ve stoper transfer, yapacağız. Bunlar yabancı olacak. 6 numaraya Türkiye'de oynayan yabancı bir oyuncu alacağız. İsim veremem." ifadelerinde bulundu.

Al Nassr ile 12 maça çıktı
2022-2023 sezonunda Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 12 karşılaşmaya çıkan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar, 4 gol ve 2 asistle mücadele etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz