Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusuna Silahlı Saldırı!

Beşiktaş’ın Fransız ekibi Marsilya’ya kiraladığı Jean Onana, Fransa’da silahlı saldırıya uğradı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Beşiktaş’ın Fransız ekibi Marsilya’ya kiraladığı Jean Onana, Fransa’da silahlı saldırıya uğradı. Hırsızlar, 23 yaşındaki futbolcunun aracına silahla ateş açtı.

Beşiktaş’ın sezon başında 3.7 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Kamerunlu orta saha oyuncusu Jean Onana, bu sezon gösterdiği performans beklentilerin altında kaldı.

Orta saha oyuncusu devre arasında satın alma opsiyonuyla Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’ya satın alma opsiyonuyla kiralandı. 23 yaşındaki futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

HIRSIZLIK GİRİŞİMİNİN KURBANI OLDU

Fransa'dan Europe 1'in aktardığı habere göre Jean Onana ve takım arkadaşı Faris Moumbagna hırsızlık girişiminin kurbanı oldu.

ARACA SİLAHLA ATEŞ AÇTILAR

Olay pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 04.00 sularında yaşandı. Jean Onana ve Moumbagna'nın içinde bulunduğu aracı silahlı hırsızlar çalmaya çalıştı. Hırsızlar aracı çalma girişiminde başarısız olunca araca silahla ateş açtı. Olay sonrası araçta çok fazla kurşun deliği bulundu.

ONANA’NIN DURUMU

Jean Onana ve Faris Moumbagna'nın talihsiz olayı yara almadan atlattığı aktarıldı. Hırsızların ise kaçtığı vurgulandı. Bu sezon Marsilya'da 14 maça çıkan Onana, 1 gol attı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz