Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 5 Golle Geçti!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 5-2 yenen Beşiktaş, maç fazlasıyla ikinci sıradaki Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Karşılaşma Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan müsabakada konuk Beşiktaş, 20. dakikada Gedson Fernandes ve 30. dakikada Cenk Tosun'un attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

Siyah-beyazlı ekip, 50. dakikada Vincent Aboubakar'ın şık golüyle farkı 3'e çıkardı: 0-3

62. dakikada ev sahibi Kasımpaşa, Aytaç Kara'nın kafa golüyle farkı 2'ye indirdi: 1-3

Beşiktaş, Tayfur Bingöl ile 79. dakikada farkı yeniden 3'e çıkardı: 1-4

Kasımpaşa, Ryan Donk'un 86. dakikada attığı güzel golle farkı tekrar 2'ye düşürdü: 2-4

90+10. dakikada Beşiktaş, VAR incelemesi penaltı kazandı. 90+12. dakikada siyah-beyazlı ekip, emektar oyuncusu Atiba'nın attığı penaltı golüyle sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 77'ye yükseltten Beşiktaş, derbi maçta şampiyon Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe ile maç fazlasıyla puanını eşitledi. 

3 maçlık galibiyet serisi sona eren Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı.

İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI...

GOL: 20. dakikada Beşiktaş öne geçti. Cenk Tosun'un pasıyla savunmanın arkasına sarkan ve topla buluşan Aboubakar, ceza sahası içinde kaleci Erdem Canpolat'ı çalımlamaya çalıştı. Kamerunlu oyuncudan seken top, Gedson Fernandes'in önünde kaldı. Bu oyuncunun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 0-1.

GOL: 30. dakikada siyah-beyazlı takım farkı 2'ye çıkardı. Welinton'un kendi yarı sahasında uzun pasında Aboubakar, tek dokunuşla meşin yuvarlağı savunmanın arkasına hareketlenen Cenk Tosun'la buluşturdu. Cenk'in ceza yayı içinde yerden yaptığı vuruşta top ağlara gitti: 0-2.

Beşiktaş, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz