Beni 6'lı Masaya Erdoğan İtti!

Karamollaoğlu, Erdoğan sizi 6’lı masaya itti mi” sorusuna “Bir bakıma öyle oldu” diye cevap verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu gazeteci Hande Fırat ile yaptığı röportajda “ Erdoğan sizi 6’lı masaya itti mi” sorusuna “Bir bakıma öyle oldu” diye cevap verdi.

Hürriyet gazetesinden Hande Fırat, Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Hande Fırat kamuoyunda merak edilen soruları Temel Karamollaoğlu’na sorarken oldukça ses getirecek cevaplar aldı.

Gerçekleştirilen röportajdaki en dikkat çeken ifadelerden biri de Karamollaoğlu’nun ”Erdoğan sizi bu masaya itti mi?” sorusuna verdiği  cevap oldu.

Temel Karamollaoğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ve “Anlaşamamakta anlaştık” ifadesine dikkat çekerek “İlk başlangıçta böyle bir birliktelik (6’lı masa) içinde olmayı düşünmedim. Sonunda Cumhurbaşkanı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde oldu.” diye konuştu.

“BENİ 6’LI MASAYA BİR BAKIMA ERDOĞAN İTTİ”

Bu ifadelerin üzerine Fırat “Erdoğan sizi bu masaya itti mi?” sorusunu yöneltirken Karamollaoğlu “Bir bakıma öyle oldu.Siyasi manevraları en iyi Sayın Erdoğan beceriyor. Türkiye’nin meseleleri müzakereye ihtiyacı var. Tayyip Bey bunu sağlamış olsaydı... Dünyadaki liderlere bakınca en kıdemli iki, üç lider var. Onlardan biri de Sayın Cumhurbaşkanı. Diyalog kurmakta rahat. Bir de içerde kurmuş olsaydı bu diyaloğu... Ancak artık kendi arkadaşlarıyla bile konuları enine boyuna tartışmıyor.” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz