Başakşehir Konyaspor'u Mağlup Etti!

Medipol Başakşehir, Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Medipol Başakşehir, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçildi. İkinci yarı 62. dakikada turuncu-lacivertliler Enzo Crivelli ile gol perdesini açarak skoru 1-0'a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Başakşehir 1-0'lık skorla müsabakayı kazandı.

YENİ TRANSFERLER İLK KEZ

Başakşehir'in yeni transferleri Konyaspor karşısında ilk kez görev aldı. Teknik direktör Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertli takıma yeni katılan Lucas Biglia, Ahmed Touba, Mounir Chouiar ve Patryk Szysz'e Konyaspor karşısında forma şansı tanıdı.

GELECEK HAFTA AVRUPA SINAVLARI VAR

Öte yandan iki takım da gelecek hafta Avrupa Konferans Ligi’nde ön eleme maçlarına çıkacak. Başakşehir, 21 Temmuz’da 2’nci Ön Eleme Turu ilk maçında evinde Maccabi Netanya’yı konuk edecek. Rövanş karşılaşması ise 28 Temmuz’da İsrail’de oynanacak.

Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Konyaspor ise BATE Borisov’a ile 2 maçı da Konya’da oynayacak. BATE Borisov’un ev sahipliği yapacağı ilk maç 21 Temmuz’da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda ve seyircisiz oynanacak. İki takım rövanş mücadelesinde ise 28 Temmuz’da yine aynı stadyumunda karşılaşacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz