Balıkesir Ve Çanakkale'ye Bakanlık Sözü!

"Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak. Onu ifade edeyim"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere sayılı günler kalırken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale mitinginde sahneye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın'ı davet ettikten sonra "Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak. Onu ifade edeyim" dedi.

Seçim kampanyasına başlayan Millet İttifakı, il ziyaretlerine devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımcı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Millet Buluşmaları kapsamında Çanakkale'de halka hitap etti.

MİLLETVEKİLLERİNİ SAHNEYE DAVET ETTİ

Kılıçdaroğlu ve kurmayları burada halka hitap ederken programın sonunda sahneye, Çanakkale ve komşu il Balıkesir'in halihazırda ve gelecek dönem milletvekili adayları davet edildi. Sahneye önce CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın geldi.

"UNUTMAYIN, BALIKESİR’İN VE ÇANAKKALE’NİN BİRER BAKANI OLACAK"

İki vekil sahneye çıktıktan sonra Kılıçdaroğlu, sunucudan mikrofonu alarak Balıkesirlilere ve Çanakkalelilere bir söz verdi. Kılıçdaroğlu; “Unutmayın, Balıkesir’in ve Çanakkale’nin birer bakanı olacak. Onu ifade edeyim.” dedi. 

KILIÇDAROĞLU KAZANIRSA ERKEK'İN ADALET BAKANI, AKIN'IN ENERJİ BAKANI OLACAĞI İDDİA EDİLİYOR

Kılıçdaroğlu kazanırsa, Muharrem Erkek’in yeni dönemin Adalet Bakanı; Ahmet Akın’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olacağı kulislerde konuşuluyor. Öte yandan Ahmet Akın'ın Balıkesir Gönen; Muharrem Erkek'in ise Çanakkale doğumlu olduğu biliniyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz