Bakan Kurum ''Sevemedim Kara Gözlüm' Şarkısını Seslendirdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayınında açıklamalarda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayınında Rıza Esendemir'in konuğu oldu ve önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum ayrıca dinleyicilerine bir de sürpriz yaptı "Sevemedim Kara Gözlüm' şarkısını seslendirdi.

Bakan Murat Kurum, saat 17.15'te başlayan Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayına “14 Mayıs’ta tüm annelerimiz, babalarımız, Türk demokrasi tarihine adını yazdıracak” sözleriyle başladı.

Erdoğan’ın teveccühü ile İstanbul’da 1. Bölge’den birinci sıradan milletvekili olduğunu belirten Bakan Kurum, “İstanbul, bizim gözbebeğimiz. İstanbul bizim sevgimiz aşkımız. Bundan sonra da hizmet edebilmek; koşturabilmek bizim için çok anlamlı. Böyle bir yola çıktık. Allah utandırmasın” dedi.

“İSTANBUL’DA 1,5 MİLYON KONUTUN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN TARİHİ KAMPANYA BAŞLATTIK”

‘Yarısı Bizden’ kampanyasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Kurum, “Nüfusumuzun yüzde 70’den fazlası deprem bölgesinde yaşıyor. Nice anneler, babalar ağladı. Biz bu acıları bir daha çekmek istemiyoruz. Bunun için de Cumhurbaşkanımız bayramın birinci günü müjde verdi. ‘Yarısı Bizden’ dedik. 1,5 milyon konutun dönüşümü için tarihi bir kampanya başlattık. İstanbul’un dönüşümü için adım atıyoruz ve ‘Yarısı Bizden’ diyoruz” dedi.

Bakan Kurum, Show Radyo ve Radyo Viva ortak yayınında sözlerini şöyle sürdürdü:

"31 Mayıs’a kadar başvurular devam ediyor. Vatandaşlarımız mevcut binasının yerinde dönüşüm yapacağız. Şu ana kadar 633 bin bağımsız bölüm başvurdu. El birliği içerisinde İnşallah afetlere karşı dirençli bir İstanbul’u inşa etmek zorundayız."

Oydar.com

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz