Bakan Dönmez Kararı Açıkladı!

41 işçimize mezar olan maden kapatılıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 41 işçimizin yaşamını yitirdiği Bartın'daki maden kazasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Bakan Bozdağ, "5 savcı olayı araştırmak üzere tahkikata başladı" dedi.

Meydana gelen facia hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Fatih Dönmez ise madende çıkan yangının devam ettiğini bu sebepten ötürü madenin kapatılıp, üretime ara verileceğini belirtti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamadan yaralı kurtulan işçileri hastanede ziyaret etti.

Bakan Bozdağ, daha sonra tedavisi süren yaralıları ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileğinde bulunduktan sonra yaşanan acı olay ile ilgili açıklamalarda bulundu

."TÜM BAKAN ARKADAŞLARIMIZ SÜREKLİ OLAY YERİNDE OLDULAR"

Bozdağ, maden faciası sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek "Şehitlerimizin hepsine Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum Tabi bu kazaların olmaması en büyük dileğimizdir. Bu kazaların olmaması için ciddi tedbirler alındı. Bundan sonra da geliştirilerek uygulanmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız liderliğinde tüm Bakan arkadaşlarımız sürekli olay yerinde oldular. Mahsur kalan kardeşlerimizi kurtarmak, ailelerine ulaştırmak için çabaladılar. Arama kurtarma faaliyetinde bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz