Bahçelievler'de 4 Katlı Binada Çökme!

Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valiliği, çöken binada ölü ve yaralı olmadığını bildirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bahçelievler'de 4 katlı binada çökme meydana geldi. Olay yerine sevk edilen ekipler, çalışma başlattı. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valiliği, çöken binada ölü ve yaralı olmadığını bildirdi.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Yadigar Sokak içerisinde bulunan 4 katlı binada kısmi çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alarak binada çalışma başlattı. Çökme tehlikesi nedeniyle çevredeki bazı binalar da boşaltıldı.

VALİLİK: 1970 YILINDA YAPILAN BİNADA KISMEN ÇÖKME OLDU

İstanbul Valiliği olaylar ilgili bir basın açıklaması paylaştı. Açıklamada, "27.06.2024 Perşembe günü saat 04.45 sıralarında Bahçelievler İlçesi Zafer Mahallasi Yadigar Sokakta bulunan ve 1980 yılında yapıldığı tespit edilen 4 katlı binada kısmi çökme meydana gelmiştir. 

Olay yerine çok sayıda Afad, itfaiye , 112 acil ve emniyet ekibi sevk edilmiştir.

Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede olayda ölen, yaralananın ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir.

Çöken binanın çevresindeki binalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri de alınmıştır." denildi. 

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI BAHADIR: ÇÖKEN BİNANIN 3 KATI KAÇAK

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "Çöken binanın 3 katı 94'te kaçak yapılmış. Çok çabuk davranmışlar, çabuk boşaltmışlar binayı. Vatandaşlarımıza bir şey olmaması tek temennimiz. Enkazda kimsenin olmadığı netleşti. Çöken binamız ve etrafındaki 3 binayı boşalttık, oradaki vatandaşlarımızı misafir edeceğiz. Binada 9 daire var" dedi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz