Babacan'dan Erdoğan'a Sert Sözler!

DEVA Partisi lideri Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözler ile eleştirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

DEVA Partisi lideri Ali Babacan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert sözler ile eleştirdi. Babacan, geçmişte ne kadar kriz üreten varsa hepsinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu söyledi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin genel merkezinde DEVA partisine yeni katılan isimler için düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ' Türkiye Yüzyılı' vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu

DEVA Partisi lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, “20. yüzyılın figürlerini yan yana dizmişler, ‘Türkiye Yüzyılı’ diyorlar. Geçen yüzyılda ne kadar büyük kriz varsa o krizi üretenleri yan yana dizip ‘Türkiye Yüzyılı’ masalı anlatıyorlar. Konuşma metinlerine bakın, yaptıklarının tam tersi. Prompterdan hak, eşitlik, birleştiricilik akıyor ama gerçekte kavga, düşmanlık, ayrışma devam ediyor” dedi.

Babacan Açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Toplumun kılcal damarlarından partimize doğru akış var. Onun için kendimize ‘ana akım siyasi parti’ diyoruz. Her mahallede DEVA’ya açılan kapılar var. Her mahallenin de DEVA’da yeri var. Sağımıza 28 Şubatçıları, solumuza faili meçhullerle dolu 90’lı yılların karanlık yüzlerini dizmiyoruz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz