Azra Akın'dan Dikkat Çeken Estetik Çıkışı!

"Botoks, dolgu sevmiyorum"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Okan Bayülgen'in tv100'de sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına Azra Akın konuk oldu. Manken ve oyuncu olan Akın'ın estetik müdahalelere ilişkin sözleri dikkat çekti.

tv100'de Okan Bayülgen'in sunduğu Uykusuzlar Kulübü programına Reha Özcan, Azra Akın, Deniz Işın ve Ediz Akşehir konuk oldu. 

Estetik operasyonları ile ilgili konuşan manken ve oyuncu Akın'ın "Ben mimiklerimi babamdan almışım. Onları seviyorum. Botoks, dolgu sevmiyorum." ifadeleri dikkat çekti. 

Reha Özcan da sanatsal çalışmalarına ilişkin "Fatih Veli Ölmez’in de besteleri var arada ama Cem İdiz bazlı bütün besteler 3 kişilik bir orkestramız var, onlar da oyunun içinde aktif olarak rol alıyorlar. Hepsi benden yaşlı olduğu için grup giderayak koydum adını." bilgisini paylaştı. 

Deniz Işın da "Tiyatro yapmaya başladığımda babamla konuşmuştuk telefonda ‘Ben ne yapacağım bilmiyorum’ dedim çünkü hiçbir şey göründüğü gibi olmayabiliyor 2+2=4 diyemiyorum. Mühendisliğin kitabını açar ispatlarım bu yöntemleri var fakat oyunculukla ilgili yenilebilirim." ifadelerinde bulundu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz