Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı Hakkında Çok Ağır İddialar!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım kendisine 'yalan konuşuyor' diyen Acun Ilıcalı hakkında çok ağır iddialarda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Basketbolda şampiyon olduğumuz zaman İstanbul'da basketçileri falan topladım bir mekanda yemek yiyor, eğleniyoruz. Beni bir gün önce birileri uyardı.

Dedi ki: ''Acun Ilıcalı ile ilgili problem var sen bunu seviyorsun, bunu uyar''.

''Konu nedir dedim.''

Dedi ki: ''İki Dominik varmış. Bir tanesinde FETÖ'cülere pasaport çıkarttırıyormuş, oturma izni yapıyormuş.''

''Çağırdım kendisini. Eşiyle birlikte geldi. Böyle bir durum varmış, eğer böyle bir şey yapıyorsan yapma kötü olacak senin için dedim. Ya ben yapmıyorum, etmiyorum dedi. Ama var bir şeyler. Öğrendim sonradan. Onun için fazla konuşmasın.''


''ADNAN HOCA KONUSUNA GİRERSEM SOKAĞA ÇIKAMAZ''
''Adnan hoca konusuna da girersem çıkamaz. Adnan hoca konusunda oturdum onun için 3500 sayfa polis fezlekesini okudum. Orada suçlanan insanların %20'si bizi Adnan hoca ile Acun tanıştırdı diyor. İddianamede de 4 yerde adı geçiyor.''

''Ondan sonra diyor '18 yaşındaydım gençtim gittim Adnan hocanın yanında 1 sene kaldım...' 9 sene kaldın ne anlatıyorsun sen ya? İstiyorlarsa çıkıp cevap versinler belgeleri koyayım önlerine. Başka çok konu var. Uçaklar çok gidip geliyor... Ben konuşmayayım, beni konuşturmasın sokağa çıkamaz. Bize yalancı diyorlar..."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz