Aydın: Bolluk İçindeyiz!

(TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın, açıklamalarda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın, her evin aslında bir şeker ve yağ deposu olduğunu savundu. Aydın yurttaşların evlerinde iki yıllık şeker ve yağ olduğunu belirtti.

Yüksek enflasyon sürecinde uygun fiyatlarla tüketici için alternatif olması beklenen ancak eleştirilerin odağında olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın, yurttaşın evinde iki yıllık şeker ve yağ stoğu olduğunu düşündüğünü söyledi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı konuşmada, “Kişisel görüşüm, Türk halkının evinde en az iki yıllık şeker ve yağ var” dedi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada aksaklıklarla ilgili sorumluyu da buldu. Buna göre suç marketlerin ve depocunun. Aydın “İnsan kaynağı ve depolar ile ilgili sıkıntılar yaşadık. Aksamalar oldu. Malı bittiği halde talep etmeyen market, malı olup da göndermeyen depocu da oldu. Çok aksaklık yaşadık. Depo olmadan bu işin olmadığını gördük” açıklamasında bulundu.

Öte yandan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Bakkal Projesi'yle satış noktasını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 3 bine çıkarmayı hedeflediklerini önümüzdeki aydan itibaren Konya, Ankara ve Mersin’de projenin ilk adımlarının atılacağını söyledi. 

Alay edercesine konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın, ocak ayında 3 ayrı yerden 136 bin lira maaş aldığı açıklanmıştı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (TKK) Genel Müdürü Hüseyin Aydın haziran ayında ise 56 bin lira maaş aldığı Turkcell yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz