Avustralyalı Break Dansçı İnternette Alay Konusu Oldu!

Raygun olarak da bilinen 36 yaşındaki sporcunun birçok videosu sosyal medyada viral oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İnternet, 2024 Paris Olimpiyatları'nda yarışan Avustralyalı sporcu Rachael Gunn için çılgına dönüyor.

Raygun olarak da bilinen 36 yaşındaki sporcunun bir dizi videosu sosyal medyada viral oldu ve internet kullanıcılarının çeşitli çıkarım ve mimlerle platformları doldurmasına yol açtı. Pek çok kişi Gunn'ın ilginç hareketlerinden ne anlam çıkaracağını bilemedi.

Bir başkası "Sonsuz saygılar, tüm masrafları karşılanmış bir Paris seyahati artı tüm ücretsiz ekipmanlar ve sonsuza dek bir Olimpiyat sporcusu" diye ekledi.

Korkarım çok iyi iş çıkardı.

Ancak diğerleri onun bu kadar ilerlemesine şaşırdı.

X'ten (Twitter) bir kullanıcı "Avustralya'dan Raygun'ın hepinizin sahip olduğu en iyi break dansçı olması şaşırtıcı" diye yazdı.

Nasıl bu kadar ilerleyebildi?!

Gunn, 2020 ve 2021'de Avustralya'nın en iyi break dansçısı seçilse de 2024'te listeye girememişti.

Öte yandan 2023'te, en iyi b-girl (günlük dilde break dansçı için kullanılan terim), sporcuların yalnızca teknik becerilerine göre değil, aynı zamanda zarafet ve bireysel tarzlarının da önemli olduğu Okyanusya Break Dans Şampiyonası'nı kazanmıştı.

Gunn, Paris Olimpiyatları'nda rakipleriyle yaptığı üç mücadeleyi de kaybederek yarı finale çıkma şansını kaybetti. Jüri üyelerinin hiçbiri rakiplerinden daha üstün olduğunu düşünmediği için müsabakalarda sıfır puan aldı.

Videolarda Gunn'ın Avustralya Takımı'nın milli üniformasını, ülkenin ulusal renklerinden esinlenen koyu yeşil ve altın rengi bir eşofman giydiğini ve buna uygun bir şapka taktığı görüldü. Kullanıcılar, Gunn'ın ellerini dairesel hareketlerle salladığı ve kendini yerde sürüklediği videoların onlara küçük çocukların hareket etme şeklini hatırlattığını belirtti. Bazıları, Avustralya'nın ulusal hayvanına saygı duruşu gibi görünen ve kanguru hareketi diye adlandırılan, bilekleri karnına yakın dururken bir yandan diğer yana zıpladığı bir harekete dikkat çekti.

Bir kişi "Yeğenimin hepimize 'Bakın' dedikten sonra yaptığı şey" diye yazdı.

Başka bir kullanıcı, "Bunun zor ve etkileyici olduğundan eminim çünkü Olimpiyatlar'da yer alıyor ama neden küçük bir çocuğun 'Bakın ne yapıyorum' dedikten sonra size gösterdiği şeye benziyor!" diye ekledi.

Bir kişi onu Bob's Burgers'daki hip-hop dansçısına benzetti.

Başka biri, "Bunu gördüğümde aklıma gelen tek şey Bob's Burgers'daki hip-hop dans öğretmeni ama onun yerine Avustralyalı ve Raygun adında 36 yaşında bir kadın olsaydı böyle olurdu" diye ekledi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz