Astrologların Kehanetleri Tutmadı!

Astrolog Rezzan Kiraz’ın seçim ve Süper Lig şampiyonluğuna dair öngörüsü tekrar gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Astrologlar seçim tahmininde çuvallayınca akıllara astrolog Rezzan Kiraz’ın seçim ve Süper Lig şampiyonluğuna dair öngörüsü geldi. Kiraz "Ya seçimi Kılıçdaroğlu, ligi Galatasaray kazanacak ya da seçimi Erdoğan, ligi Fenerbahçe kazanacak” demişti.

Astrolog Rezzan Kiraz’ın seçim ve Süper Lig şampiyonluğuna dair öngörüsü seçim sonucunun açıklanmasının ardından tekrar gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçim ikinci tura kalsa da seçimi Erdoğan rakibi Kılıçdaroğlu'nun önünde tamamladı.

15 gün sonra tekrarlanacak seçimin sonucu şimdiden merak konusu olurken, akıllara astrolog Rezzan Kiraz’ın öngüsünü getirdi.

Kiraz, öngörüsünde, “Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu’nun aynı anda kazandığı bir senaryo imkansız. Ya seçimi Kılıçdaroğlu, ligi Galatasaray kazanacak ya da seçimi Erdoğan, ligi Fenerbahçe kazanacak” demişti.

Hatta bir televizyon kanalında yayınına katılan Kılıçdaroğlu’na bunlardan hangisini tercih edeceği soruldu. Fenerbahçeli olduğu bilinen Kılıçdaroğlu, seçimleri kazanmak söz konusu olduğu için Galatasaray’ın şampiyonluğuna olur verdi.

Kılıçdaroğlu, şu yanıtı verdi: “Çok zor bir soru. Önce Türkiye. Önce Türkiye tabii. Çünkü Türkiye olmazsa zaten takımlar da olmayacak. Bir Türkiye olmalı.

Takımlar da güçlü olmalı, onlar da kendi aralarında yarışmalı. Bütün takımlar bizim takımlarımız. Ama ortaklaştığınız yer neresi? Milli takım. Milli takım şampiyon olursa hepimiz seviniriz.”

Gazeteci Eray Emin Aydemir seçim sonuçları açıklanınca sosyal medya hesabından "Ya o değil de bu astrolog denilen zerzevatlar fena patladı.

Yok Mars tutulumu, yok Venüs geri vitesi, yok doğum haritası bok püsür, alayı gümledi. paylaşımını yaptı.

Bu olayı istanbul ve deplasman maçlarını sahadan takip eden koyu bir Fenerbahçe taraftarı cevapladı.

Astrolog Rezzan Kiraz patlamasının ilk ayağının gerçekleştiğini söyleyen koyu Fenerbahçe taraftarı şunları söyledi.

"Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kazanır ya da kaybeder onu bilemem. İlk turda kazanan yok ama Kılıçdaroğlu ikinci oldu. Sonuç ne olursa olsun Meclis'teki milletvekilliği çocuğunluğunu rakibine kaptırdı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna gelecek olursak. Bizim takım şampiyon olmayı istemiyor. Evet kesinlikle istemiyor. Şayet aksi olma Giresunspor'u ne eder ne yapar yenerdi.

Ama olanlar ne yaptı düşme potasında bulunan Giresunspor ile berabere kaldı. Galatasaray sevelim ya da sevmeyelim rakibin üstüne tabir yerindeyse çörekleniyor.

Rakip Galatasaray karşısında sahasından çıkarken zorlanıyor. Her hafta Galatasaray'ın rakibini destekliyoruz. Puan ya da puanlar kaybetmesini umut ediyoruz.

Galatasaraylılar da bizim için aynı düşünce içersindeler. Ben Galatasaray'ın son 4 haftaya girilirken şampiyonluğu kaybedeceğine inanmıyorum.

Umarım yanılan ben olurum ve Fenerbahçem şampiyon olur. Astrolg Rezzan Kiraz hem seçim sonucunu hem de şampiyon olacak takımı bilemeyerek şok yaşayacak."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz