Araç Kalabalığın Arasına Daldı!

Berlin'de bir araç kalabalığına arasına dalıp 30 kişiyi yaraladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Almanya'nın başkenti Berlin’deki Charlottenburg semtinde yer alan Rankestrasse Caddesi'nde kimliği belirlenemeyen bir şahsın kullandığı Araç mağazanın önündeki kalabalığın arasına daldı.

Rankestrasse ile Tauentzienstrasse kavşağında meydana gelen olayda, Polis ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını açıklayarak, "Bunun kasıtlı mı yoksa trafik kazası mı olduğunu henüz bilmiyoruz. Sürücü gözaltına alındı" bilgisini paylaştı.

ARACI KULLANAN ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Polis aracı kullanan şahısın erkek olduğunu ve gözaltına alındığını açıkladı. Olayın kaza mı yoksa terör saldırısı mı olduğu henüz bilinmiyor.

Almanya'da 2016 yılında terör örgütü DAEŞ sempatizanı olduğu belirtilen bir şahıs kullandığı kamyonu Noel pazarındaki kalabalığın arasına sürmüş olayda 12 kişi hayatını kaybetmişti.

2020 yılının Aralık ayındaysa Trier şehrinde bir adam arabası ile insan trafiğinin yoğun olduğu bir caddeye dalarak 4 yetişkin bir de bebeğin ölümüne neden olmuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz