Ali Babacan'dan Yerel Seçim Kararı!

"Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimlere doğru süreç daralırken yapmış olduğu görüşmelerin olumsuz yönde sonuçlanmasıyla seçime ittifak kurmadan kendi kadrolarıyla gireceklerini kaydetti. Türkiye bir kez daha seçimlere hazırlanıyor.

Seçmenler 31 Mart'ta sandığa gidecek. Bu kapsamda siyaset arenasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. AK Parti'de hazırlıklar tamamlandı. 15 Ocak tarihinde geriye kalan illerin adayları kamuoyuyla paylaşılacak. Muhalefette ise ittifak arayışı devam ediyor.

Genel seçimlerde 6'lı masa etrafında toplanan parti liderleri, şimdilerde ittifak kuramıyor. İyi Parti'nin ardından ittifaka bir veto da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan geldi. Gaziantep'te basın toplantısı düzenleyen Babacan, "Duymayan kalmamıştır ama ben yine de buradan söyleyeyim. Duymayan varsa duysun, bilmeyen varsa öğrensin. DEVA Partisi önümüzdeki 31 Mart seçimlerine kendi adıyla, kendi logosuyla ve kendi adaylarıyla giriyor." ifadelerini kullandı.

Babacan, bu süreçte görüşmeler gerçekleştirdi. Ancak toplantılarda istediği sonucu alamayınca seçime ittifaksız girme kararlarını resmen ilan etmiş oldu.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz