Aleyna Tilki Oteli Birbirine Kattı!

“Parasını verdim kime ne”

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Geçtiğimiz günlerde Mor ve Ötesi grubuyla Ajda Pekkan şarkısı "Yaz Yaz Yaz"ı yeniden yorumlayan Aleyna Tilki, bu kez olaylı gecesiyle gündeme geldi. İddiaya göre ünlü şarkıcı arkadaşlarıyla gittiği bir otelde yüksek sesten dolayı şikayet edilince isyan çıkardı. Mekan sahibinin uyarmasına sinirlenen Aleyna Tilki'nin "Parasını verdim kime ne?" diyerek oteli terk ettiği belirtiliyor.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Cihangir'de gittiği oteli birbirine kattı. Otel odasında eğlencenin dozunu kaçıran ünlü şarkıcı ve arkadaşları, yüksek sesin sokağa taşması sonrasında mekan sahibi tarafından uyarıldı. Aleyna Tilki ise tepki göstererek mekanı terk etti.

Aleyna Tilki, geçtiğimiz gece yakın arkadaş grubu ile Cihangir’deki bir mekandaydı. 

İddiaya göre; gece yarısı eğlencenin dozu arttı, yüksek ses sokağa taştı.

"SESSİZ OLUN"

Çevredekilerin şikayeti üzerine mekan sahibi, Tilki’nin arkadaşlarıyla parti yaptığı odaya giderek ‘Lütfen daha sessiz olun’ uyarısında bulundu.

"PARASINI VERDİM KİME NE!"

Sinirlenen şarkıcı, “Parasını verdim kime ne” deyince ortam gerildi.

Aleyna arkadaşlarını da alarak mekanı terk etti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, alternatif rock müzik grubu Mor ve Ötesi üyeleri Harun Tekin, Kerem Özyeğen, Burak Güven ve Kerem Kabadayı, Aleyna Tilki ile stüdyoya girerek grubun ilk kez 2003’te seslendirdiği, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan şarkısı "Yaz Yaz Yaz"ı yeniden yorumladı. 

'HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM' 

Aleyna Tilki, "Mor ve Ötesi ile şarkı söylemek kariyerimde ayrı bir anı olarak kalacak. Rock müziğinin efsaneleriyle bir işe imza atmanın heyecanını ve keyfini kelimelere dökmem imkânsız. Bana kattıkları her şey için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz