Akşener'den Önemli Açıklamalar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Konuşmasında Suriye ve Irak'a düzenlenen operasyona değinen Akşener, "Ayaklarına taş değmesin" diye konuştu.

Akşener şöyle devam etti:  

Ancak terörle müccadelede iktidarın da güvenlik güçlerimize alan açması gerekir. Bölgedeki hakim güçlerle oturup diplomasi kanalalrını etkin şekilde kullanması gerekir ancak bunu yapamayan iktidar terör tehdidini ve sızmaları engelleyemez .

2022'de ne oldu, Kobabi'de eğitim almış bir terörist Afrin'den çıkıp mülteci kılığında ülkemize geldi. 4 koca ay kaçak şekilde ülkemizde yaşadı. 6 canımızı şehit etti. İktidar da şehitlerimizin intikamını almak için, Pençe-Kilit harekatının başlatıldığını duyurdu. Yalnız iktidarın devlet yönetimiyle ilgili sorunu olduğundan atladığı bir şey var, devlet intikam almaz. Devlet, kadim geleneklerimizden nasibini alanlar bilir ki devletin intikam almasına gerek kalmaz. Çünkü devlet, milletine zarar vermeye niyetlenenler için daha onlar harekete geçmeden gereğini yapar. 

İşte bu yüzden; eğer ki terör, bugün; 5 yaşındaki bir yavrumuzun, hayatını karartıyorsa, 22 yaşındaki, gencecik bir öğretmenimizi, aramızdan alıyorsa, okullarımızın kapanmasına sebep oluyorsa, iktidar, çıkıp da, terörle mücadelede, Türk Devleti’nin gücüne yakışır bir başarıdan, söz edemez. Hele ki, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gücünden, kendine siyasi rant devşirmeye, kalkamaz.  Çünkü Türk Silahlı Kuvvetleri, iktidarın içindeki bir grup vasıfsız, makam israfının beceriksizliklerini gizlemekle, mükellef değildir.

"Erdoğan yakında Esad ile maça giderse şaşırmayın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Sisi ile bir araya gelmesine de değinen Akşener "Cumhurbaşkanı Sisi ile hasret giderdi. Yeni bir dostluğun kıvılcımı çakıldı. Sayın Erdoğan’ı pamuk gibi yapmış. Yakında Esad ile maça giderse şaşırmayın. Sayın Erdoğan'ı futbol aşkı yakmış" diye konuştu.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz