Ak Parti'ye Geçen Vekilden Dikkat Çeken Sözler!

"Artık bölgesinde oyun kuran bir Türkiye var"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İYİ Parti’de olduğu dönemde iktidarı, "Kutsal Meclis'in tüm yetkileri tek bir kişiye teslim edildi" sözleriyle eleştiren Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal AKP’ye katılımının ardından sözleriyle dikkat çekti. Dün TBMM’deki konuşmasında Çokal, "Artık bölgesinde oyun kuran bir Türkiye var" ifadelerini kullandı. 

İYİ Parti'de olduğu dönemde ‘'Kutsal Meclis’in tüm yetkileri tek bir kişiye teslim edildi. Ejder meyveli smoothie, kilosu 4 bin liralık beyaz çay, 500 milyon dolarlık uçak, bir dakika masrafı 12 bin lira olan sarayınız var'' diyen Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal AKP'ye geçince söylediklerini unuttu.

Dün TBMM'deki konuşmasında, “Artık bölgesinde oyun kuran bir Türkiye var. Bizlere kültürümüz, medeniyetimiz için güzel işler yapma cesareti veren Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum'' diyerek şunları söyledi:

“Bugün üzerinde oyun oynanan değil, bölgesinde oyun kuran, oyun bozan bir Türkiye var. Ege’de, Karadeniz’de, Doğu Akdeniz’de haklarını savunan, donanması güçlü bir Türkiye var. Millî güvenliği için hiç kimsenin icazetini aramadan operasyon düzenleyen, dış politikası bağımsız bir Türkiye var. Bizlere kültürümüz, medeniyetimiz için güzel işler yapma cesaretini verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum.”

BUNLARI SÖYLÜYORDU

Çokal İYİ Parti’deyken ise şunları söylemişti

“Kutsal Meclis’in tüm yetkileri tek bir kişiye teslim edildi. Kabine değil ‘Kabile’ var. Bakanlarımız artık birilerinin damadı, oğlu ya da derneğinde yönetici olan kişilerden seçiliyor. ABD vatandaşı cumhurbaşkanı danışmanı oldu. Pırıl pırıl çocuklar ise işsiz.

İktidarınız teflon tava gibi, ne yapsa yapışmıyor. “Ne istediler de vermedik?” dedikleri FETÖ’yü kendilerinden başka herkese yapıştırdılar. “Açılım süreci” deyip Öcalan’a miting yaptıranlar, herkese PKK yaftası yapıştırdı.

Ejder meyveli smoothie desem, kilosu 4 bin lira olan beyaz çay davacı olacak. Araç filosu desem, 500 milyon dolarlık uçağın hatırı kalacak. Bir dakikalık masrafı 12 bin lira, bir yıllık masrafı 6 milyar 480 milyon lira olan, içi danışmanların danışmanlarıyla dolu ak sarayınız var. Evlerde ise yangın; pahalılık, yoksulluk, işsizlik var. AKP hukuk ve adalet kavramlarını her geçen gün biraz daha zedeliyor.

Bizim askerimiz Suriye’yi kurtarmak için savaşıp şehit olurken aynı yaştaki Suriyeliler nargile kafelerde keyif çatıyor. Milyonlarca Suriyelinin yükünü milletimizin sırtına yüklemeye ne hakkınız var?”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz