Ahu Tuğba'nın Naaşının ABD'den Naklinde Şaşırtan Detay!

ABD'li yetkililer, Tuğba'nın vefatını 'şüpheli ölüm' kategorisine aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yeşilçam'ın efsane ismi Ahu Tuğba'nın cenazesinin İstanbul'a nakli konusunda yeni bir gelişme yaşandı. ABD'li yetkililer, Tuğba'nın vefatını 'şüpheli ölüm' kategorisine aldı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba, yaşamını sürdürdüğü ABD'nin Miami kentinde hayatını kaybetti. Bir süredir KOAH hastalığıyla mücadele eden usta sanatçının ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. 

CENAZESİ TARİFELİ UÇAKLA TÜRKİYE'YE GETİRİLECEKTİ

KOAH nedeniyle pazar günü hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesinin Miami'den bu sabah kalkacak olan tarifeli uçakla İstanbul'a getirileceği duyurulmuştu.

PERŞEMBE GÜNÜ DEFNEDİLECEKTİ

Ahu Tuğba için perşembe günü AKM'de bir tören düzenlenecek, cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınacak namazdan sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecekti.

'ŞÜPHELİ ÖLÜM' KATEGORİSİNE ALINDI

Habertürk'ün haberine göre; ABD'de bazı prosedürler tamamlanmadığı için Ahu Tuğba'nın cenazesinin gelişi biraz zaman alabilir. ABD'li yetkililer, Tuğba'nın vefatını 'şüpheli ölüm' kategorisine aldı. Bu nedenle de cenazenin İstanbul'a nakli uçuş engeline takıldı.

İNCELEME VE SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İnceleme ve soruşturma işlemleri devam ediyor. Ahu Tuğba'nın cenazesinin ne zaman geleceği henüz belli değil. Prosedürler tamamlanırsa cenaze, planlandığı gibi perşembe günü defnedilecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz