Adnan Oktar’ın Milyarlık Serveti Artık Devlette!

Adnan Oktar'ın grup gruplarının kullanımındaki 61 lüks otomobil ve 17 villanın Hazine'ye geçen malları arasında yer aldığı da belirtildi .

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Adnan Oktar'ın grup gruplarının kullanımındaki 61 lüks otomobil ve 17 villanın Hazine'ye geçen malları arasında yer aldığı da belirtildi . Örgüte karşı yapılan operasyonlarda elde edilen paraların milyon dolar değerinde olduğu, dünya çapında gündemde mevcuttu.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Adnan Oktar’ın tutulduğu suç rejimi davasında salt incelemesini Temmuz ayında tamamlayıp Oktar’a, suç örgütü kurma ve yönetme, cinsel istismar ve cinsel saldırı, eğitim öğretiminin engellenmesi, kişinin hürriyetinden yoksun kılma suçlarından verilen toplam 8 bin 463 yıl 4 aylık hapis cezası onamıştı.

61 LÜKS DAİRE VE 17 VİLLA…

Adnan Oktar’ın grup gruplarının kullanımındaki 61 lüks otomobil ve 17 villanın Hazine’ye geçen malları arasında yer aldığı da belirtildi . Örgüte karşı yapılan operasyonlarda elde edilen paraların milyon dolar değerinde olduğu, dünya çapında gündemde mevcuttu.

EN AZ 2 MİLYAR LİRA DEVLETE GEÇTİ

BYuzuTv’den edinilen bilgiye göre; Yaşanan parçaların ardından Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’nün mallarının hazineye devrinin tamamlandığı belirtildi. Mahkeme kararıyla sona eren az 2 milyar lira olduğu düşünülen malvarlığı durumuna geçti.

1 MİLYAR DOLARLIK SERVETİ YÖNETMİŞTİ

Adnan Oktar’ın soruşturmaya yönelik soruşturması derinleştirildiken mahkeme soruşturmasında aylık 3 bin 500 lira geliri olduğu iddiası olan Oktar’ın 1 milyar küresel mal varlığı gün yüzeyinde ortaya çıkmıştı.

MASAK’ın raporunda Oktar’ın toplam serveti 200 milyon dolar olduğu için detayına da yer verilmişti.

Mali polis ise banka, tapu kayıtları ve örgüte ait iş yerlerinin değerlerini hesaplarken, 1 milyar yıldızın bir serveti yönettiği ortaya çıktı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz