Adisyon Rekoru Çeşme'de!

Çeşme'de eğlenmeye giden grup hesabı isteyince şoke oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bodrum, Marmaris ve Çeşme'de sosyal medyaya yansıyan adisyonlar tepki çekerken 2022'nin rekoru kırıldı. Çeşme'de bir mekana giden grup ödedikleri hesabı sosyal medyada paylaştı. 2022'nin en yüksek adisyonu sosyal medyada büyük tepki çekti.

Enflasyonla birlikte tatil mekanlarındaki zaten yüksek olan mekan ücretleri adeta tavan yaptı. Ortalama her hafta bir adisyon sosyal medyada düşmeye başladı.

Dün sosyal medyaya düşen adisyon ise hem 2022'nin rekoru oldu hem de pes dedirtti. Marmaris'te geçtiğimiz günlerde otelden yata sipariş veren grup 80 bin lira hesap ödemişti.

Bodrum'da bir kebapçıdan paylaşılan 51 bin 490 liralık hesap ve yine Bodrum'da bulunan bir Japon restoranından çıkan 63 bin liralık hesap sosyal medyada ses getirmişti. Ancak 2022'nin rekoru Çeşme'de kırıldı.

Sosyal medyaya yansıyan bu adisyon 2022 yılının rekorunu elinde bulunduruyor. Çeşme'de bir beach'te eğlenen bir grup tatilci hesabı istediklerinde gördükleri adisyonu sosyal medyada paylaştı. 125 bin 210 liralık hesap bu yılın tarihi rekoru oldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz