Acun Ilıcalı Konseyi Kapattı!

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde ortalık karıştı. Ada konseyinde gönüllüler ve Nagihan Karadere arasında yaşanan gerginlik ortalığı karıştırdı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde ortalık karıştı. Ada konseyinde gönüllüler ve Nagihan Karadere arasında yaşanan gerginlik öne çıktı. Tansiyon bir anda yükselince Acun Ilıcalı araya girmek zorunda kaldı. İşte Survivor'da yaşananlar.

OYUN SIRASINDA GERGİNLİK

Uzun zamandır sakatlıkla mücadele eden Nagihan Karadere sık sık itiraz edince gönüllüler takımının tepkisini çekti. Yarış sonrası Nagihan'a bağıran Evrim 'Survivor'ın yüz karası' sözleriyle isyanını dile getirdi. Tansiyonun yükseldiği anlarda sunucu Murat Ceylan araya girdi.

NAGİHAN'DAN NİSA'YA TEPKİ GECİKMEDİ
Nagihan, "Bana çirkin, çirkef ve yalancı dedi. Söylediklerini iade ediyorum. Asıl yalancı olan kendisi Türkçe bilmiyorum diye kem küm ediyordu. Ben senin seviyene asla düşmeyeceğim. Ben itiraz nedir bilmezdim, sayenizde bunu da öğrendim. Yaşına veriyorum, onunla hiç sorunum yok. Çok da güzel hakaretler ediyorsun, bana ve takımıma" diyerek Nisa'ya tepkisini dile getirdi.

Sözlerinin devamında, ''Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' dedi.

Acun Ilıcalı, Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Acun Ilıcalı, 'Konseyi hemen noktalıyorum' dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz