Açıkçası Sen Ne Diyorsun Hakan?

Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın konuşamadığını söyledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son zamanlarda açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ve dün tepkilere isyan eden Hakan Ural, 25 yıldır televizyon sektöründe olan eski muhabir Acun Ilıcalı'nın düzgün konuşamadığını söyledi. Canlı yayında adeta diksiyon dersi veren Ural, "Acun'dan 'gerçekten' kelimesini alın, konuşamaz" dedi.

Hakan Ural bugünkü programda ise eski patronu Acun Ilıcalı'yı hedef aldı. 25 yıldır içinde olduğu medya sektöründe yıllarca sunuculuk yapan Acun Ilıcalı'nın konuşamadığını söyledi.

Ural, "Acun'a de ki 'açıkçası' kullanmadan konuş de, konuşamaz. Böyle kalır... Çok var öyle insan bu arada, görüyorum. Açıkçasıyı çıkar cımbızla, mesela bir cümle kurdu diyelim; 'Ben bugün açıkçası yarın geldim, gittim. İşte topu da aldım gittim.' Desen ki, şu açıkçasını çıkarttım buradan. Sen yine aynı cümleleri kur. Ne fark edecek? Hiçbir şey... 'Açıkçası' dediğin şeyi söylememen gerekiyor. Yani 'açıkçası, hadi neyse' dersen yani açık açık söylemek istemiyorsun... Ama hem açıkçası deyip hem konuşmak çok garip değil mi? Zaten konuşuyorsun oğlum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz