79. Venedik Film Festivali Başladı!

Jüri başkanı Julianne Moore, festivale katılan ilk isimlerden oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Prestijli “Altın Aslan” ödülü için ünlü yapımların yarıştığı 79. Venedik Film Festivali başladı. Noah Baumbach'ın yönetmen koltuğunda oturduğu White Noise filminin prömiyeri, ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

JÜRİ BERABER POZ VERDİ

Jüri üyeleri Alberto Barbera, Rodrigo Sorogoyen,  Leonardo Di Costanzo, Kazuo Ishiguro, Audrey Diwan, Julianne Moore, Mariano Cohn ve Leila Hatami festivalin açılışını yaptı.

Oscar ödüllü Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu festivale katılan isimler arasındaydı.Brezilyalı model Alessandra Ambrosio her yıl olduğu gibi festivale katıldı.

Festivalin açılış filmi ABD'li yönetmen Noah Baumbach'ın yönetmen koltuğunda oturduğu White Noise oldu. Filmin başrol oyuncuları ve yönetmen Baumbach, kırmızı halı öncesi bir araya geldi.

Don DeLillo'nun aynı isimli kitabından uyarlanan film, Baumbach ve Driver'ı ikinci kez (Marriage Story) bir araya getiriyor. Netflix'in yapımcılığını üstlediği film, ilk kez bir Netflix filminin Venedik Film Festivali'nin açılış filmi olmasına sebep oldu.

Adam Driver ve Greta Gerwig’in başrollerini paylaştığı White Noise filminin prömiyerine pek çok ünlü isim katıldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz