'Yerçekimine Karşı Koyan' Elbisesiyle Gündem Oldu!

Watson, havada süzülüyor gibi duran elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Harry Potter serisinde canlandırdığı Hermione karakteriyle büyük bir fan kitlesi kazanan İngiliz oyuncu Emma Watson, havada süzülüyor gibi duran elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu.

"Güzel ve Çirkin", "Küçük Kadınlar" ve "Harry Potter" serisi gibi yapımlarla ünlenen İngiliz oyuncu Emma Watson, sosyal medya paylaşımındaki elbise detayıyla dikkat çekti.

Son dönemdeki açıklamalarında oyunculuk yaparken mutlu olmadığını belirten oyuncu, "yerçekimine karşı koyan" elbisesiyle gündeme geldi.

Yıldız, kardeşi Alex Watson ile yer aldığı karede gerçek hayattan objeleri tasarımlarına taşıyan İspanyol moda markası Loewe'nin 2023 İlkbahar-Yaz koleksiyonundan mavi bir elbise giydi.

"BU ELBİSE FİZİK KURALLARINA AYKIRI"

33 yaşındaki yıldızın elbisesinin havada süzülüyor gibi durması takipçilerinin dikkatini çekti.

Üç boyutlu gibi görünen elbisenin yarattığı illüzyon görenleri şaşırttı. Yapılan yorumlar arasında "Bu elbise fizik kurallarına aykırı" ,"Biri bu elbiseyi açıklasın", "Elbise üzerinde nasıl duruyor? Kulaklarından mı sarkıyor?" veya "Elbise havada süzülüyor gibi duruyor" gibi ifadeler yer aldı.

OYUNCULUĞU NEDEN BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Öte yandan, Financial Times'a konuşan Harry Potter yıldızı, sektörün kendisini "kafese kapatılmış" gibi hissettirmeye başladığını itiraf etmişti. Feminist ve aktivist kişiliğiyle de öne çıkan oyuncu, "Dürüst olmak gerekirse pek mutlu değildim" ifadelerini kullandı.

İngiliz oyuncu "Gerçekten zor bulduğum şey çıkıp da üzerinde pek de kontrolüm olmayan bir şeyi satmak zorunda kalmaktı.  Sürecin içinde yer almadığım şeylerin yüzü ve sözcüsü olmak zorunda kalmak çok zordu" ifadelerine yer verdi.

"SÖZ HAKKIM YOKTU"

Oyuncu, "Sorumlu tutuluyordum ve bu gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başlamıştı çünkü bir sesim veya söz hakkım yoktu" dedi.

Watson, eğer biri kendisini eleştirecekse de "Karar benimdi, daha iyisini yapmalıydım" diyebilmeyi istediğini söyledi.

OYUNCULUĞA GERİ DÖNECEK

Gelecekte oyunculuk kariyerine "mutlaka" döneceğini söyleyen yıldız, "Bekleyip önüme neyin çıkacağını göreceğim için mutluyum. Yaptığım işi seviyorum. Mesele, kendimi farklı yüzlere ve kişilere bölmek zorunda kalmayacağım bir yol bulmak. Ve artık robot moduna geçmek istemiyorum" dedi.

2019 yapımı Küçük Kadınlar'dan bu yana hiçbir film projesinde yer almayan oyuncu, geçtiğimiz yıl, Harry Potter özel bölümünde rol arkadaşlarıyla bir araya gelmişti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz