'Enflasyonu Hayatımızdan Çıkartacağız!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Enflasyonu vatandaşımızın günlük hayatından çıkaracağız' dedi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yaşanan her sıkıntının farkındayız, dillendirilen her serzenişi duyuyoruz. Enflasyonu vatandaşımızın günlük hayatından çıkaracağız, tüm vatandaşlarımdan biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki basına kapalı toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.

Toplantı sonrası konuşma yapan Erdoğan'ın açıklamalarından detaylarsa şöyle:

"BM Barış Gücü askerlerinin KKTC'nin egemenlik alanındaki topraklara yönelik fiziki müdahalesi bizim için asla kabul edilebilir durum değildir.

Barış Gücü, gerek köylülere fiziki müdahalesi gerek sonrasında talihsiz açıklamalarla tarafsızlığına gölge düşürmüş, yaralı itibarını daha da zedelemiştir.

Rusya-Ukrayna savaşının bitmesi, krizden her iki ülkenin de en az zararla çıkması için samimi gayret gösteren neredeyse tek devlet Türkiye'dir.

Bugün Türkiye'nin ekonomide tabii ki sorunları vardır ama bu sorunları aşacak irademiz ve programımız da mevcuttur. Son dönemde ekonomik göstergelerde olumlu yönde yaşanan değişikliklerin kalıcı olduğundan kimse şüphe etmesin.

Yaşanan her sıkıntının farkındayız, dillendirilen her serzenişi duyuyoruz.

Enflasyonu vatandaşımızın günlük hayatından çıkaracağız, tüm vatandaşlarımdan biraz daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. Ekonomideki sıkıntıları çözecek tek siyasi iradeyiz.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz