''Bu İktidarın Kalma Şansı Yok, Gidecekler''

Ekrem İmamoğlu, Konya'da mitingde konuşma yaptı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Konya'da miting düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu iktidarın kalma şansı yok, gidecekler" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Konya'da düzenlenen mitingde konuşma yapıyor.

Miting sırasında provokasyon girişiminde bulunduğu ileri sürülen bir kişi, polis tarafından alandan uzaklaştırılarak ekip aracına alındı.

"Provokatörler var, sakın cevap vermeyin. Memur Bey, provoke eden arkadaşı götürün, orada muhafaza etmeyin" diyen İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

* Bu iktidarın kalma şansı yok, gidecekler. Bu milletin asli görevi, kendisine zarar veren bu bir avuç insanı göndermektir. Devletin imkanları, herkese eşit dağıtılacak. Devletin gücü vatandaşa şefkatle, vicdanla, ahlakla tevazuyla gelecek. Millet İttifakı bunu başarmıştır. Doğru işleri aynen devam ettiriyoruz.

* Bir avuç insanın çıkar dünyası bitiyor. Onun için çıldırdılar, çıldırmaya devam etsinler. O taşlar bana değil bu memleketin insanına atılmıştır. Benim güzel insanlarıma taş atan bu 150-200 kişinin Erzurumlu ile zerre ilgisi yoktur. Onlar taş atsın, biz gül ile cevap vereceğiz. Kötülükleri yenmeye, iyilikleri bu millete kazandırmaya geliyoruz. İyilik kazanacak. Biz adalete susamış, demokrasiye inancı tam Türk gençliğiyiz.

* 1 hafta sonra kışkırtıcı, bölücü, saldırgan diller evine gidecek; mahkemede hesap verecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz